Föreläsningen CO2 i vår vardag

Vill ni veta mer om CO2 och dess betydelse kan vi erbjuda en innehållsrik föreläsning och om så önskas även skräddarsydd för just era frågor eller specifika behov.

Föreläsaren, Thomas, är en person med många års erfarenhet inom branschen och han har förmågan att anpassa sin föreläsning efter kunskapsnivån i publiken.

Som företag arbetar man ständigt med miljöfrågor så varför inte en kick off med inriktning miljö och CO2 eller en hälsodag på er arbetsplats eller förening.

 

Föreläsningen Levande död

Våren 2014 fick Christer efter många år med hjärtpump ett nytt hjärta då en okänd familj tog det stora beslutet att säga ja till organdonation mitt i all sin sorg. Christer berättar om sina erfarenheter, tankar och funderingar.

Christers positiva inställning till livet gör hans föreläsningar otroligt gripande och det ger oss en påminnelse om att livet är till låns och hälsan är det viktigaste vi har.

 

Välkommen att höra av er för bokning, prisuppgift och övrig information till info@detrix.se, kontaktformuläret här, eller ring 072-5736173.